Metaal 3D printers

De ideale oplossing voor snel en kwalitatief metaal printen

De wereld van metaal 3D printers is volop in ontwikkeling. Het biedt nu al enorm veel mogelijkheden voor diverse branches op het gebied van productiesnelheid, -kwaliteit en oppervlakte structuur. Met metaal 3D printers kunt u naast goedkoper en sneller produceren ook profiteren van vele vormvrijheden, van eenvoudig tot zeer complex. Bij het materiaal heeft u de keuze uit diverse metaalsoorten, zoals titanium, roestvrij staal, etc. Landré heeft een uitgebreid programma metaal 3D printers en onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies over welk type 3D printer het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » 3D printers » Metaal 3D printers

Top 3 metaal 3D printers

Concept Laser Mlab Cusing

€ 179.450,-

Bouwvolume
50 x 50 mm (X,Y), 70 x 70 mm (X,Y), 90 x 90 mm (X,Y), 80 mm (Z)

Laagdikte
20 – 50 micron

Printsnelheid 
max. 1 – 5 cm3/uur

Brochure

Concept Laser M2 Cusing

€ 459.000,-

Bouwvolume
250 x 250 x 350 mm

Laagdikte
20 – 80 micron

Printsnelheid 
max. 2 – 35 cm3/uur

Lasersysteem
2 x 400 W (cw)

Brochure op aanvraag

Arcam Q20plus

prijs op aanvraag

Bouwvolume
350 x 380mm (Ø/H)

Max. vermogen Beam
3.000 W

Min. diameter Beam
140 μm

Max. EB translation snelheid
8.000 m/s

Brochure

Offerte op maat?

Of wilt u graag meer informatie? Wij staan voor u klaar, zodat u de juiste metaal 3D printer vindt voor uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Wij hebben de service van Landré als positief ervaren. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Arcam EBM


✔️ Toonaangevende technologie
✔️ Topkwaliteit materiaaleigenschappen
✔️ Innovatieve oplossingen

Concept Laser


✔️ Hoge kwaliteitsnormen
✔️ Kosteneffectieve oplossingen
✔️ Expertise in o.a. processen

Software

Met de juiste software kunt u het maximale resultaat halen uit uw machinepark. Landré heeft met deze reden ook een zeer uitgebreid programma software modules voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen. Voor iedere bewerking kunnen wij een geschikt softwarepakket leveren en u voorzien van professionele ondersteuning.

Hoe werkt een metaal 3D printer?

Met een 3D printer kunt u uw digitale ontwerpen en designs omzetten naar tastbare (eind)producten. De metaal 3D printers die Landré levert werken volgens het SLM principe (Selective Laser Melting). Hierbij wordt het metaal in poedervorm laagsgewijs opgebouwd tot een model. De metaal 3D printers bieden een aantal voordelen. Zo lenen de printers zich perfect voor:

  • de productie van enkelstuks of kleine series;
  • worden er snel complexe vormen/producten gemaakt om bijvoorbeeld sterke, maar toch lichte modellen te ontwikkelen (organisch ontwerpen);
  • kan het de productietijd enorm verkorten;
  • en zo zijn er nog veel meer voordelen op te noemen van metaal 3D printers.

De metaal 3D printers van Landré bieden naast bovengenoemde voordelen tevens een hoge oppervlakte kwaliteit en zeer fijne structuren. Onze adviseurs geven u in een persoonlijk gesprek graag meer uitleg over de verschillende 3D printers en kijken gezamenlijk met u naar de meest geschikte oplossing.

Toepassingen metaal 3D printer

Metaal 3D printers worden in verschillende branches ingezet om onder andere tijd te besparen tijdens de productie. Vooral de medische sector, automotive, aerospace, machinebouwers en metaalindustrie maken hier momenteel veel gebruik van. De techniek op het gebied van metaal 3D printen wordt binnen de industrie steeds meer geaccepteerd en geïmplementeerd. Hierdoor komen er steeds meer bedrijven in aanraking met 3D geprinte metaal onderdelen. In de loop van de jaren zal de techniek nog populairder worden, waardoor bedrijven sneller, goedkoper en duurzamer kunnen produceren zonder op kwaliteit in te leveren.

Wilt u graag meer weten over de voordelen van 3D printing per industrie? Lees dan snel verder!

Bent u meer geïnteresseerd in de toepassingen van 3D printing? Onze adviseurs geven u graag advies op maat tijdens een persoonlijk gesprek. U kunt geheel vrijblijvend een gesprek of demonstratie door ons laten inplannen. Of u kunt hier eerst nog meer lezen over 3D print toepassingen.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl