3D printers voor metaal

De ideale oplossing voor snel en kwalitatief metaal printen

De wereld van metaal 3D printers is volop in ontwikkeling. Het biedt nu al enorm veel mogelijkheden voor diverse branches op het gebied van productiesnelheid, -kwaliteit en oppervlakte structuur. Met metaal 3D printers kunt u naast goedkoper en sneller produceren ook profiteren van vele vormvrijheden, van eenvoudig tot zeer complex. Bij het materiaal heeft u de keuze uit diverse metaalsoorten, zoals titanium, roestvrij staal, etc. Landré heeft een uitgebreid programma metaal 3D printers en onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies over welk type 3D printer het meest geschikt is voor uw toepassing.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Top 3 metaal 3D printers

Concept Laser Mlab Cusing

€ 163.000,-

Bouwvolume
50 x 50 mm (X,Y), 70 x 70 mm (X,Y), 90 x 90 mm (X,Y), 80 mm (Z)

Laagdikte
15 – 30 μm

Printsnelheid 
max. 1 – 5 cmᶟ/uur

Brochure

Concept Laser M2 Cusing

€ 475.950,-

Bouwvolume
245 x 245 x 350 mm

Laagdikte
20 – 80 μm

Printsnelheid 
max. 2 – 35 cmᶟ/uur

Vermogen
200 W of 400 W

Brochure

Arcam Q20plus

€ 825.000,-

Bouwvolume
350 x 380mm (Ø/H)

Max. vermogen Beam
3.000 W

Min. diameter Beam
140 μm

Max. EB translation snelheid
8.000 m/s

Brochure

Offerte op maat?

Of wilt u graag meer informatie? Wij staan voor u klaar, zodat u de juiste metaal 3D printer vindt voor uw bedrijf.

Bel ons op:
+31 (0)347 329 329

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis


Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top
en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

Klantcase Landre - Jelke Attema - Bedrijfsleider PGI B.V.

Landré kijkt naar de behoefte en tonen wat ze kunnen. Er zijn korte lijnen met de servicemonteurs. Het zijn mensen die weten waar ze het over hebben en zelf op de werkvloer staan.

Jelke Attema
Directeur, Presswood Grootkeuken Industrie B.V.

Klantcase Otten Machinefabriek B.V.

“Landré staat bekend als een betrouwbare organisatie. Ze doen geen gekke dingen en dat is erg belangrijk voor een vertegenwoordigende organisatie.”

Ben Otten
Directeur, Otten Machinefabriek B.V.

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

De beste merken

Arcam EBM


✔️ Toonaangevende technologie
✔️ Topkwaliteit materiaaleigenschappen
✔️ Innovatieve oplossingen

Concept Laser


✔️ Hoge kwaliteitsnormen
✔️ Kosteneffectieve oplossingen
✔️ Expertise in o.a. processen

Applicaties

De rol van 3D printing binnen de maakindustrie wordt steeds prominenter. Fabricage, intellectueel eigendom en het waarborgen van een consistente kwaliteit zijn veelgestelde vragen binnen de applicaties van 3D printers. In plaats van alleen het tonen van voorbeelden geven we u graag inzicht in onze key drivers en de applicaties van 3D printing.

Industrieën

3D printing biedt nieuwe kansen voor de maakindustrie op het gebied van productontwikkeling, productiesnelheid en kostenreductie. Met deze reden is 3D printen een steeds vaker gekozen oplossing bij productontwikkeling. Wilt u weten in welke branches? Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet, inclusief voordelen.

Hoe werkt een metaal 3D printer?

Met een 3D printer kunt u uw digitale ontwerpen en designs omzetten naar tastbare (eind)producten. De metaal 3D printers die Landré levert werken volgens het SLM principe (Selective Laser Melting). Hierbij wordt het metaal in poedervorm laagsgewijs opgebouwd tot een model. De metaal 3D printers bieden een aantal voordelen. Zo lenen de printers zich perfect voor:

  • de productie van enkelstuks of kleine series;
  • worden er snel complexe vormen/producten gemaakt om bijvoorbeeld sterke, maar toch lichte modellen te ontwikkelen (organisch ontwerpen);
  • kan het de productietijd enorm verkorten;
  • en zo zijn er nog veel meer voordelen op te noemen van metaal 3D printers.

De metaal 3D printers van Landré bieden naast bovengenoemde voordelen tevens een hoge oppervlakte kwaliteit en zeer fijne structuren. Onze adviseurs geven u in een persoonlijk gesprek graag meer uitleg over de verschillende 3D printers en kijken gezamenlijk met u naar de meest geschikte oplossing.

Toepassingen metaal 3D printer

Metaal 3D printers worden in verschillende branches ingezet om onder andere tijd te besparen tijdens de productie. Vooral de medische sector, automotive, aerospace, machinebouwers en metaalindustrie maken hier momenteel veel gebruik van. De techniek op het gebied van metaal 3D printen wordt binnen de industrie steeds meer geaccepteerd en geïmplementeerd. Hierdoor komen er steeds meer bedrijven in aanraking met 3D geprinte metaal onderdelen. In de loop van de jaren zal de techniek nog populairder worden, waardoor bedrijven sneller, goedkoper en duurzamer kunnen produceren zonder op kwaliteit in te leveren.

Wilt u graag meer weten over de voordelen van 3D printing per industrie? Lees dan snel verder!

Bent u meer geïnteresseerd in de toepassingen van 3D printing? Onze adviseurs geven u graag advies op maat tijdens een persoonlijk gesprek. U kunt geheel vrijblijvend een gesprek of demonstratie door ons laten inplannen. Of u kunt hier eerst nog meer lezen over 3D print toepassingen.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl