HP Multi Jet Fusion 580

Produceer snel functionele onderdelen in Full Color

Met de HP Multi Jet Fusion 580 kunt u produceren en prototypen en dat allemaal met dezelfde techniek. Het 3D printsysteem is op maat gemaakt voor kleine en middelgrote productontwikkelingsteams, ontwerpbureaus en universiteiten voor het produceren van functionele onderdelen met behoud van de optimale mechanische eigenschappen. De HP 580 levert resultaten met zeer fijne details en een hoge maatnauwkeurigheid voor kleine functies.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Home » 3D printers » Kunststof 3D printers » HP Multi Jet Fusion 580

Vanaf 116.820,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 332 x 190 x 248 mm

N

Resolutie 1.200 dpi

N

Laagdikte: 0,08 mm

Materialen

HP werkt continu aan nieuwe innovaties in materialen die een deel van de traditionele belemmeringen voor de acceptatie van 3D afdrukken, -kwaliteit, -prestaties en diversiteit moeten doorbreken.

ROI machine

Met de HP Multi Jet Fusion 580 kunt u produceren met hoogwaardige thermoplastische materialen. Door de Multi Jet Fusion technologie van HP kan het printsysteem volledig geautomatiseerd Full Color prototypen. De Multi Jet Fusion 580 is uitermate geschikt voor het produceren van Full Color functionele onderdelen met behoud van optimale mechanische eigenschappen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl