HP Multi Jet Fusion 540

Produceer functionele onderdelen in een fractie van de tijd

Met de HP Multi Jet Fusion 540 3D printer kunt u het ontwerpproces versnellen en uw productiviteit verhogen, zodat u in slechts enkele uren (nieuwe) ontwerpen kunt creëren en testen. Het kostenefficiënte 3D printsysteem is op maat gemaakt voor kleine en middelgrote productontwikkelingsteams, ontwerpbureaus en universiteiten voor het produceren van functionele, witte onderdelen met behoud van optimale mechanische eigenschappen. Tevens levert de HP 540 3D printer resultaten met zeer fijne details en een hoge nauwkeurigheid voor kleine functies.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Specificaties

N

Bouwvolume: 332 x 190 x 248 mm

N

Resolutie: 1.200 dpi

N

Bouwsnelheid: 2,340 cmᶟ/u

N

Laagdikte: 0,08 mm

N

Machine afmetingen: 1.565 x 955 x 1.505 mm

N

Machine gewicht: 650 kg

N

Omgevingstemperatuur: 20-30 °C

 

ROI machine

Dankzij de HP MJF 540 kunt u nu meerdere prototype-iteraties produceren in de tijd die nodig is om één enkel onderdeel te printen. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere productiviteit. Tevens print u door het voxel controlesysteem consistente, witte onderdelen met optimale, mechanische eigenschappen. Mede door dit controlesysteem bent u ook direct klaar voor toekomstige innovaties.

Met de Multi Jet Fusion 540 3D printer kunt u tevens schoon en gemakkelijk werken, aangezien het mengen en laden van materiaal, het printen en het terugwinnen van materiaal in de machine zijn geïntegreerd.

Materialen

HP werkt continu aan nieuwe innovaties in materialen die een deel van de traditionele belemmeringen voor de acceptatie van 3D afdrukken, -kwaliteit, -prestaties en diversiteit moeten doorbreken. Voor de HP 540 3D printer kan het volgende materiaal gebruikt worden:
 

  • HP 3D High Reusability CB PA 12 10L/4kg

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote RP2 HP printer - Landré

De aanschaf van onze HP machine is goed verlopen door de open en duidelijke communicatie met Landré. De aflevering en inbedrijfname zijn perfect volgens de afpsraken uitgevoerd. De onvermijdelijke opstart problemen zijn steeds door Landré, samen met HP, correct en naar tevredenheid opgelost.

Ron Klauss
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl