HP Multi Jet Fusion 5200

Produceer componenten, halffabricaten en eindproducten

De nieuwe HP Multi Jet Fusion 5200 3D printer levert een enorme productiviteit in combinatie met een uitstekende kwaliteit: van zeer fijne details en scherpe randen tot aan verschillende texturen. De MJF 3D printer is voorzien van de bekende Multi Jet Fusion technologie en behaalt hierdoor de laagste kosten per part, waardoor de operationele kosten afnemen. Daarnaast kunt u eenvoudig uitbreiden naar nieuwe markten en toepassingen, aangezien de MJF 5200 u de mogelijkheid biedt om ook eindonderdelen te produceren met een nieuw niveau van herhaalbare nauwkeurigheid. De HP Multi Jet Fusion 5200 is ideaal voor productieomgevingen die meer dan 200 onderdelen per week produceren.

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf € 335.000,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 380 x 284 x 380 mm

N

Resolutie: 1.200 dpi

N

Bouwsnelheid: 5.058 cmᶟ/u

N

Laagdikte: 0,08 mm

N

Machine afmeting: 2.210 x 1.268 x 1.804 mm

N

Machine gewicht: 880 kg

Materialen

HP werkt hard aan nieuwe innovaties in materialen die een deel van de traditionele belemmeringen voor de acceptatie van 3D afdrukken, -kwaliteit, -prestaties en diversiteit moeten doorbreken. Voor de HP 5200 kan het volgende materiaal gebruikt worden:

  • HP 3D High Reusability PA 11
  • HP 3D High Reusability PA 12
  • BASF Ultrasint™ 3D TPU012*

*TPU materiaal is naar verwachting
  eind 2019 beschikbaar.

ROI machine

Met de nieuwste, geavanceerde 3D printer van HP, de Multi Jet Fusion 5200, produceert u accurate, functionele onderdelen met de beste isotropie. De afdruktijd van deze 3D printer is uniek voorspelbaar en consistent voor ieder type onderdeel. Daarnaast kunt u rekenen op flexibiliteit, wendbaarheid en een gestroomlijnde workflow. Tevens haalt u met de Multi Jet Fusion een duurzame 3D printer in huis. Dit komt mede door de lagere CO2 footprint en door gebruik te maken van de toonaangevende, herbruikbare HP materialen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote RP2 HP printer - Landré

De aanschaf van onze HP machine is goed verlopen door de open en duidelijke communicatie met Landré. De aflevering en inbedrijfname zijn perfect volgens de afpsraken uitgevoerd. De onvermijdelijke opstart problemen zijn steeds door Landré, samen met HP, correct en naar tevredenheid opgelost.

Ron Klauss
Directeur

De onderhoudsmonteur die bij ons langs is geweest was erg kundig en had verstand van zaken.

Peter Huntelerslag
Directeur

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl