HP Multi Jet Fusion 4210

Met de Jet Fusion technologie heeft HP 3D printen herontworpen

Met de HP Multi Jet Fusion 4210 produceert u zeer snel onderdelen van een technische kwaliteit. De 3D printer levert een uitstekende maatnauwkeurigheid en zeer fijne details, wat mogelijk gemaakt wordt door HP’s unieke Multi-Agent. U kunt functionele onderdelen produceren met optimale mechanische eigenschappen en dat ook nog eens tot tien keer sneller. U kunt nu nog meer onderdelen per dag produceren door het continu printen, het snelle koelen en de mogelijkheid om tijdens het proces onderdelen toe te voegen voor belangrijke printopdrachten.

 

Gratis demonstratie?

N

Binnen 1 werkdag ingepland

N

Demonstratie op maat

N

Advies over productieproces

Vanaf 405.659,-

Specificaties

N

Bouwvolume: 380 x 284 x 380 mm

N

Resolutie: 1.200 dpi

N

Bouwsnelheid: 4.115 cm³/u

N

Laagdikte: 0,08 mm

Materialen

HP werkt continu aan nieuwe innovaties in materialen die een deel van de traditionele belemmeringen voor de acceptatie van 3D afdrukken, -kwaliteit, -prestaties en diversiteit moeten doorbreken.

ROI machine

Met de HP Multi Jet Fusion 4210 kunt u snel en tegen minimale kosten onderdelen produceren van technische kwaliteit. Het 3D printsysteem leent zich perfect voor productieomgevingen die 600 – 1.000 onderdelen per week willen printen.

Waarom Landré?

N

Hoogwaardige, betrouwbare machines

N

Klant specifieke oplossingen

N

Uitgebreide service en ondersteuning

N

Goede prijs/kwaliteit verhouding

N

Productspecialisten in eigen huis

Klantquote RP2 HP printer - Landré

De aanschaf van onze HP machine is goed verlopen door de open en duidelijke communicatie met Landré. De aflevering en inbedrijfname zijn perfect volgens de afpsraken uitgevoerd. De onvermijdelijke opstart problemen zijn steeds door Landré, samen met HP, correct en naar tevredenheid opgelost.

Ron Klauss
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

Gratis demo aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste machine die aansluit bij uw bedrijf.

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.

Offerte aanvragen

Wij helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Telefoon
+31 (0)347 329 329

Email
info@landre.nl