EZ-CAM

Helaas moeten wij u mededelen dat Landré zich niet meer focust op de directe verkoop van EZ-CAM software. Dit betekent dat Landré niet meer uw eerstelijns contact is, wanneer het gaat om de verkoop of support van de software.

Wel hebben wij met u meegedacht voor een oplossing waarbij alle partijen naar tevredenheid verder kunnen met haar kern-activiteit.

Vanuit Landré hebben wij daarom besloten dat u alsnog bij ons terecht kunt voor tweedelijns support en vragen over de software.

 

Voor directe vragen over de software:
Supportafdeling van EZ-CAM: support@easycam.com.

Komt u er niet uit of krijg u geen antwoord?
Laat dan een bericht achter via onze support afdeling.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.