Onderhoud 2018-01-09T12:45:47+00:00

WAT BETEKEND MACHINE ONDERHOUD VOOR ONS?

Landré is gespecialiseerd in onderhoud aan machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofverwerking en Rapid Prototyping systemen. Met op maat samengestelde contracten biedt Landré de mogelijkheid tegen een vast tarief uw volledige onderhoudsbehoefte voor uw machinepark af te dekken. In basisvorm voorziet Landré machineonderhoud in periodiek onderhoud en kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld:

– het verhelpen van storingen
– leveren van slijtdelen
– het geven trainingen

ONDERHOUD AANVRAGEN

WAAROM ONDERHOUD?!

Door een goed werkende machine bent u zeker van een lager aantal storingen en stilstand en dus meer productie! Daarnaast gaat uw machine ook nog langer mee!

Uw productierendement staat voorop

Productspecialisten met specifieke kennis op verschillende bewerkingsgebieden in de maakindustrie vertalen uw wensen in oplossingen waarmee u het productierendement en daarmee de slagvaardigheid van uw onderneming kunt vergroten.

Complete oplossingen

Met een uitgebreid leveringsprogramma machines, automatiserings-systemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productie-oplossingen. Daarmee heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Meer diensten en service

SERVICE
ONDERHOUD AANVRAGEN
PARTS