Service 2018-01-09T12:47:27+00:00

SERVICE EN DIENSTEN

Als productiebedrijf is concurrentiedruk een gegeven waar u niet omheen kunt. Daarom wilt u uw machinepark optimaal benutten en uw productie zo efficiënt mogelijk inrichten. Onverwachte machinestilstand wilt u daarbij zoveel mogelijk voorkomen. Tijdig en vakkundig onderhoud speelt daarin een cruciale rol, maar veel bedrijven hebben daar te weinig tijd en mensen voor. Machineonderhoud wordt daarom vaak uitgesteld of helemaal niet gedaan, met onverwachte storingen tot gevolg en reparatiekosten die vaak hoger uitvallen dan nodig.

ONZE TECHNISCHE BENADERING

Onze productspecialisten met specifieke kennis op verschillende bewerkingsgebieden in de maakindustrie vertalen uw wensen in oplossingen waarmee u het productierendement en daarmee de slagvaardigheid van uw onderneming kunt vergroten.

Bij correct serviceonderhoud wordt geanticipeerd om storingen te voorkomen. Met gepland preventief onderhoud wordt het aantal storingen verminderd. Hiervoor biedt Landré alle servicevoorzieningen.

Wist u dat:

  • Het verhelpen van een storing neemt 3 tot 5 maal meer tijd in beslag dan een geplande onderhoudsbeurt
  • Het verhelpen van een storing is 3 tot 10 maal duurder dan een geplande onderhoudsbeurt

Hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie

Wanneer u als bedrijf wil optimaliseren en ook de machinebeschikbaarheid wil verhogen dan is een preventief servicetraject de beste oplossing. Landré zal alle beschikbare kennis aanwenden om de machines probleemloos te laten functioneren, eventuele storingen te verminderen en zodra deze zich wel voordoen, deze zo snel mogelijk op te heffen.

Meer diensten en service

SERVICE AANVRAGEN
ONDERHOUD
PARTS