Bedrijfsprofiel

  Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in CNC productietechnologieën voor de maakindustrie. Met een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofverwerking en rapid manufacturing biedt Landré u een solide basis om een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie mogelijk te maken. Landré levert daarmee een essentiële bijdrage aan de versterking van de concurrentiepositie van de Nederlandse en Belgische maakindustrie.

  bedrijfsprofiel pand

  Uw productierendement staat voorop

  Productspecialisten met specifieke kennis op verschillende bewerkingsgebieden in de maakindustrie vertalen uw wensen in oplossingen waarmee u het productierendement en daarmee de slagvaardigheid van uw onderneming kunt vergroten.

  bedrijfsprofiel service

  Complete oplossingen

  Met een uitgebreid leveringsprogramma machines, automatiserings-systemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productie-oplossingen. Daarmee heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.  Trainingen en opleidingen

  Landré biedt trainingen en opleidingen op software- en machineniveau die specifiek gericht zijn op de dagelijkse praktijk en een effectieve inzet van de machines. Uw medewerkers worden in moderne trainingsfaciliteiten door ervaren applicatiespecialisten opgeleid tot volwaardige machine-operators.

  Service en onderhoud

  De service-organisatie van Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van CNC productietechnologieën. Naast onderhoud op afroep levert Landré met op maat samengestelde  contracten de mogelijkheid uw  volledige onderhoudsbehoefte voor uw machinepark af te dekken tegen vaste tarieven. Door haar schaalgrootte beschikt Landré over een grote voorraad parts die vanuit een geautomatiseerd storagesysteem snel kunnen worden geleverd.

  Leveringsvoorwaarden

  Landré levert in Nederland en België volgens de FPT leveringsvoorwaarden.