IronCAD

De ideale softwareoplossing voor snel ontwerpen

Landré is partner van IronCAD, de leverancier van CAD softwareoplossingen. Wij helpen u graag bij al uw vragen over de CAD softwareoplossingen van IronCAD en geven u graag vrijblijvend advies over welke oplossing het beste past bij uw machine en bedrijf.

IronCAD softwareoplossingen

IronCAD XG

prijs op aanvraag

IronCAD Draft

prijs op aanvraag

IronCAD Inovate

prijs op aanvraag

Waarom IronCAD?

N

Alles in één CAD oplossing

N

Snelle ontwerpsoftware

N

Onbeperkt wijzigen

Bedankt voor de snelle service! Onze machine draait weer top en alle schade is hersteld. We zijn er super blij mee!!

Marc Dalebout
Directeur

De service van Landré is erg goed. Onze machine werd snel geleverd! Bij de installatie kregen we direct een aantal handige tips voor het gebruik van de machine. Top!

Hans Kastels
Productiemanager

De perfecte tekenoplossing

IronCAD is de tekenoplossing voor bedrijven die zich bezig houden met maatwerkoplossingen, zoals constructiebedrijven, productiebedrijven, machinebouwers, interieurbouwers en winkelinrichters. Met deze alles in één CAD oplossing biedt IronCAD de mogelijkheid om 3D ontwerpen en visualisaties te koppelen aan 3D werktekeningen. Wanneer u onder tijdsdruk producten moet leveren, dan wilt u natuurlijk ook over een snelle en efficiënte manier beschikken om deze te ontwikkelen. IronCAD leent zich hier perfect voor. Met de intuïtieve manier van ontwerpen (gebaseerd op het drag & drop principe) kunt u snel en eenvoudig een productontwerp in 3D opzetten.

Effectief ontwerpen uitwisselen

Wilt u met uw klanten over productontwerpen kunnen communiceren? Of wilt u over de mogelijkheid beschikken om informatie te delen en om CAD files van derden in één systeem te openen en te bewerken? Dan biedt IronCAD uitkomst, aangezien het kan voorzien in iedere wens voor samenwerking en bestandsuitwisseling.

IronCAD is sinds 2001 op de markt en maakt sindsdien een aanzienlijke internationale groei door. Met het aangaan van een joint venture met CAXA, de grootste Chinese PLM Solutions Company, heeft IronCAD een belangrijke positie op de Aziatische markt verkregen. Dit zal uiteindelijk resulteren in nog meer vernieuwende, unieke software ontwikkelingen door IronCAD.

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Onze services

Complete oplossingen

Met een uitgebreid programma machines, automatiseringssystemen, randapparatuur en gereedschappen, levert Landré zowel stand-alone als complete 24/7 productieoplossingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete installatie.

Trainingen en opleidingen

De applicatiespecialisten van Landré verzorgen trainingen en opleidingen voor uw medewerkers op zowel software- als machineniveau, welke gericht zijn op de dagelijkse praktijk. Al uw machines worden op deze manier zo effectief mogelijk ingezet.

Service en onderhoud

Landré is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van machines voor verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en 3D printers. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u de perfecte service verlenen.