3D printers

Voor het snel printen van functionele 3D modellen

3D printen speelt een steeds grotere rol in de ontwerp- en maakindustrie. Het kan de productietijd verkorten en tevens zorgen voor een kostenbesparing. Landré heeft een uitgebreid programma industriële 3D printers met daaraan gekoppeld de nodige expertise en software. Hierdoor ontvangt u de optimale ondersteuning. De functionele 3D printers zorgen ervoor dat u rechtstreeks onderdelen en complete producten vanuit een ontwerp kunt opbouwen tot een tastbaar en functioneel (eind)product. U heeft zo de mogelijkheid om elke vorm te printen met diverse materialen. Met één druk op de knop wordt uw 3D-ontwerp doorgezet naar de printer. 

Gratis advies?

Of wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste 3D printer die aansluit bij
uw bedrijf.
Home » 3D printers

3D printers van Landré

Kunststof 3D printers

€ 23.345,-

 

Metaal 3D printers

€ 179.450,-

 

Waarom aanschaffen?

N

Kostenbesparing: geen productlijn nodig

 
N

Minder materiaalverspilling

 
N

Printen in elke gewenste vorm

 
N

Goedkoper productieproces

 

De beste merken

HP


✔️ Materiaal innovaties
✔️ Perfecte (eind)resultaten
✔️ Functionele producten

3D Systems


✔️ Optimalisatie processen
✔️ Geavanceerde hardware
✔️ Product innovaties

Concept Laser


✔️ Hoge kwaliteitsnormen
✔️ Kosteneffectieve oplossingen
✔️ Expertise in o.a. processen

Landré

Landré is een verkoop- en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in productietechnologieën voor de maakindustrie. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen onze productspecialisten u perfect ondersteunen op het gebied van verspaning, plaatbewerking, kunststofbewerking en rapid manufacturing, zodat u uiteindelijk een hoge productkwaliteit en continuïteit van uw productie kunt realiseren. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een compleet aanbod: van machines en software tot aan uitgebreide services en diensten.

Ondersteuning proces

 

h

Compleet programma

 

Persoonlijk advies

 

Uitgebreide kennis

 

Meer informatie

Hoe werkt een 3D printer?

Binnen de ontwerp- en maakindustrie wordt er steeds meer gebruik gemaakt van 3D printers, aangezien het vele voordelen biedt. Hierbij moet u denken aan een kostenbesparing, een reductie van de productietijd, ontwerpvrijheid, etc.. Maar wat houdt het nu eigenlijk in? Bij 3D printen wordt een CAD model omgezet naar een tastbaar product. Het product wordt door de 3D printer laagsgewijs opgebouwd vanuit bepaalde materialen, zoals kunststof of metaal. Een groot voordeel van een 3D printer is de ontwerpvrijheid die een ontwerper/engineer heeft. De grenzen waarbinnen er ontworpen moet worden zijn namelijk helemaal verdwenen. Hierdoor kan een ontwerper/engineer zijn creativiteit de vrije loop laten gaan en op deze manier tot het optimale product komen. 3D printen biedt ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig prototypes te maken. De printers zijn tegenwoordig leverbaar in verschillende vormen en maten en voor verschillende materialen. De specialisten van Landré lichten de verschillende soorten 3D printers graag aan u toe, zodat u de geschikte printer vindt voor uw bedrijf of toepassing.

Toepassingen 3D printers

Het printen in 3D is nog volop in ontwikkeling en wordt steeds toegankelijker. Steeds meer bedrijven profiteren hierdoor van de voordelen. Zo kunt u met een 3D printer ook complexe modellen produceren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de techniek al in verschillende branches effectief wordt ingezet, zoals: automotive, aerospace, medische sector, metaalproductie en machinebouw. Landré biedt machines aan die geschikt zijn voor alle 3D printtechnieken in metaal of kunststof. Hierbij kunnen wij u advies geven over de printer en de software. Daarnaast kunnen wij u ook perfect ondersteunen met het onderhoud of eventuele servicevragen, aangezien wij de expertise in eigen huis hebben. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan weten onze specialisten dit vaak snel te verhelpen. Bij Landré weten we dat iedere toepassing anders benaderd dient te worden en daarom adviseren wij u graag bij de zoektocht naar een geschikte 3D printer.